Copyright 2010 © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door DeniseDominique  | Disclaimer
www.vriendenvughtshistorischmuseum.nl
Home
Activiteiten
Actueel
Tentoonstellingen
Vriend worden?
Contact
Links
Vereniging van Vrienden
Rond het Vughts Historisch Museum

+ Contact

U kunt contact opnemen met de bestuursleden door hieronder een bericht te zenden aan de gewenste persoon.

Het museum is geopend op dinsdag, donderdag en zondag van 14:00 tot 17:00 uur.
 

 

 

Met de auto:

 

Met de trein:

+ Routebeschrijving
Jan Tjoeng (Voorzitter)

Vrije toegang!

 

Het museum is gratis toegankelijk.

Vanuit Eindhoven: neem de afslag Vught. Sla linksaf over de A2 en rijd rechtdoor bij de verkeerslichten. Vervolg de weg tot de t-splitsing en ga bij het verkeerslicht rechtsaf. Ga met de bocht mee naar links, parallel aan de A2 (Boxtelseweg). Houdt bij de volgende t-splitsing rechts aan en blijf de weg vervolgen tot aan de t-splitsing Helvoirtseweg. Sla rechtsaf en direct weer rechtsaf tussen twee gebouwen het pad in naar het Museum.

 

Vanuit Tilburg: neem de N65 naar Vught. Sla rechtsaf bij Vught Centrum. Rijd door over de Helvoirtseweg, over het spoor, voorbij de kerk. Rijd voorbij de afslag met de Taalstraat en ga daarna direct rechtsaf tussen twee gebouwen het pad in naar het Museum.

 

Vanuit Den Bosch: neem op de A2 de N65 naar Vught. Rijd onder het viaduct door tot aan de verkeerslichten en ga linksaf. Rijd door over de Helvoirtseweg, over het spoor, voorbij de kerk. Rijd voorbij de afslag met de Taalstraat en ga daarna direct rechtsaf tussen twee gebouwen het pad in naar het Museum.

 

Neem de trein naar station Vught. Stap uit aan de kant van het stationsgebouw. Sla linksaf en loop tot aan de Helvoirtseweg. Sla rechtsaf en loop de Helvoirtseweg door tot net voorbij de kruising met de Taalstraat. Neem het pad tussen twee gebouwen in naar het Museum. Het is ongeveer een kwartier lopen.

Pauline Laken (Secretaris)
Alfred van Wensen (Penningmeester)
+ Openingstijden